HVK Stevens

Maria van Reigersberg Versluys  en Willem Gerbers (beide partners van HVK Stevens) en Ellen van Dam (voorzitter ROP)


HVK Stevens is een full-service kantoor gespecialiseerd in fiscaal en notarieel advies, waar multidisciplinaire teams van belastingadviseurs en juristen op maat gemaakte oplossingen bieden voor ondernemers, vermogende particulieren en maatschappelijke instellingen. Onze expertise omvat fusies en overnames, private equity, internationale herstructureringen, en werknemersparticipatieplannen, met een sterke nadruk op persoonlijke relaties en succesvolle implementatie van adviezen.

Wij zijn vrije denkers met lef, toegewijd aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons team, en streven naar het benutten van elke kans ten behoeve van onze cliënten. Onze aanpak is gegrond in een diepe verbondenheid met Rotterdam en we zijn er trots op om complexe notariële en fiscale vraagstukken met een innovatieve, slagvaardige aanpak op te lossen.

Wij zijn Partner van de ROP omdat
Door onze samenwerking met de Rotterdamse Ondernemersprijs versterken we onze verbinding met Rotterdam en ondersteunen we lokale ondernemers met onze expertise in fiscale en notariële vraagstukken. Ons team, geleid door Rotterdamse notarissen en fiscale experts, zet zich vol passie in voor het succes en de groei van Rotterdamse bedrijven door toegankelijk, hoogwaardig advies. Dit partnerschap belichaamt onze langetermijnverbintenis aan de stad en haar ondernemers, gedreven door onze kernwaarden van innovatie en het bieden van echte oplossingen. Onze inzet voor lokale samenwerking en de positieve impact die we nastreven, weerspiegelen onze toewijding aan de Rotterdamse ondernemersgemeenschap.

Daarom moet je met ons een bakje koffie komen doen
Een bak koffie met ons is je eerste stap naar op maat gemaakte, innovatieve oplossingen voor je fiscale en notariële uitdagingen, met een team van vrije denkers en experts die klaarstaan om jou te ondersteunen. Je vindt bij ons niet alleen deskundig advies, maar ook een betrokken partner die echt luistert naar je behoeften en ambities, de vraag achter de vraag hoort en gericht is op samenwerking aan jouw succes en groei. Onze sterke verbondenheid met de Rotterdamse gemeenschap en onze toewijding aan lokale ondernemers benadrukken onze inzet voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, die we graag met je delen. Kom langs voor een kop koffie met uitzicht op de Erasmus brug, en ontdek hoe onze passie, expertise en innovatieve aanpak jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contact
HVK Stevens
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
hvk-stevens.com

Maria van Reigersberg Versluys
E-mailadres m.reigersberg@hvkstevens.com
Telefoonnummer +31 6 12 47 25 63

Willem Gerbers
E-mailadres w.gerbers@hvkstevens.com
Telefoonnummer +31 6 13 85 95 70