Moore DRV

Ton van Welie (bestuurslid ROP), Michael Bick en Harry Verweij (beide partners van Moore DRV)

Wij zijn Moore DRV en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders.

Wij zijn Partner van de ROP omdat:
We de uitdagingen van het ondernemerschap kennen en topprestaties stimuleren.

Daarom moet je met ons een bakje koffie komen doen.
Wij willen u helpen om uw ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dat doen onze accountants met aandacht voor u en uw bedrijf, met de juiste inzichten en met doelgerichte adviezen. We begrijpen bovendien dat veel beslissingen een zakelijke én een emotionele kant hebben. Daarom zijn wij oprecht betrokken en investeren we in een duurzame en waardevolle relatie.

Contact
Naam bedrijf Moore DRV
Adres Waalhaven Zuidzijde 15, 3089 JH
Website www.moore-drv.nl

Michael Bick
E-mailadres m.bick@moore-drv.nl
Telefoonnummer 06-54632263

Marco du Pré
E-mailadres: marcodupre@crossminds.nl
Telefoonnummer: 06-51374531