ABN AMRO MeesPierson

Teamfoto ABN AMRO

ABN AMRO Bank & ABN AMRO MeesPierson. Of u nu uw onderneming wilt laten groeien, nadenkt over een bedrijfsoverdracht of uw bedrijf recent verkocht heeft. Als sparringpartner denken wij graag in alle fasen van ondernemen met u mee. Vanuit een zakelijk perspectief, maar wij zorgen ook dat privé alles op orde is én we kijken graag samen naar later.

Wij zijn Partner van de ROP omdat:
Wij de partner én sparringpartner zijn voor de ondernemers en hun ondernemingen in de regio Rotterdam. Met expertise, deskundigheid, sectorkennis, maar bovenal ook door het hebben en creëren van een waardevol en ervaren netwerk.

Daarom moet je met ons een bakje koffie komen doen.
Bent u op zoek naar een sparringpartner die de taal van een ondernemer spreekt? Neem contact met ons op. Met onze kennis, ervaring, deskundigheid én bovenal oog voor u als ondernemer, uw familie én bedrijf hebben wij alles in huis om zowel zakelijk als privé mee te denken, nu en in de toekomst.

Voor meer informatie over evenementen: www.abnamro.nl/

 

Contact
ABN AMRO
Adres Weena 70, 3012 CM Rotterdam
Website www.abnamro.nl

Femke Meijer
E-mailadres: f.meijer@nl.abnamro.com
Telefoonnummer: 06-30440580

Sophie van der Giessen
E-mailadres: Sophie.van.der.giessen@nl.abnamro.com
Telefoonnummer: 06-10870599