“Onze exposure in Rotterdam kreeg een boost”

Felicitaties, partners die langskwamen met taart, aandacht van de pers en op social media. Het winnen van de Nieuwe Heldenprijs 2023 zorgde volgens Tim Houter van Hardt Hyperloop voor veel exposure.

“Er verschenen artikelen over de winnaars en we zetten ook onze eigen communicatiekanalen in. In Rotterdam en omgeving leverde al die aandacht ons grote bekendheid op. Daarnaast bracht onze deelname aan de verkiezing ons nog meer.”

“Dat Hardt Hyperloop de prijs gewonnen heeft, is voor onze partners een bewijs dat we het goed doen”, zegt Houter. “En het is een mooie binnenkomer bij nieuwe partners.

De Nieuwe Heldenprijs is een uniek traject. Het is niet zomaar een eenmalige uitreiking van een prijs. Voorafgaand aan de uitreiking waren er meerdere bijeenkomsten met de genomineerden en de selectiecommissie. Alle genomineerden hielden selectiepitches, waarin we moesten aantonen dat we een goed en solide bedrijf aan het bouwen zijn.

De deelname aan de Nieuwe Heldenprijs zorgde voor sterkere relaties met het Rotterdamse bedrijfsleven. De jury en partners van de prijs werken allemaal op hoog niveau in de regio. Door de verschillende bijeenkomsten konden we echt wat opbouwen met hen en de andere genomineerden.”