STICHTING ROTTERDAMSE ONDERNEMERSPRIJS

 

De Rotterdamse Ondernemersprijs is al meer dan 34 jaar een gerespecteerde activiteit in de regio Rotterdam. In 2014 nam Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs de organisatie van het evenement over van de initiatiefnemers Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam. Met het overnemen van deze jaarlijkse competitie blijft het mogelijk om ondernemers in onze regio te belonen voor goed ondernemerschap. Daarnaast inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied. Daarbij spelen de genomineerden en winnaars van de ondernemersprijs een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor ondernemend Rotterdam en leveren een sterke bijdrage aan het imago van de regio.

De bestuurs- en juryleden zetten zich samen met de partners en vrienden in om de Rotterdamse Ondernemersprijs jaarlijks te organiseren en op onafhankelijke en objectieve wijze de beste ondernemer van de regio te kiezen.
.

AMBASSADEUR AHMED ABOUTALEB

Zoals gezegd is de Rotterdamse Ondernemersprijs is een gerespecteerd event in onze regio. Trots zijn wij dan ook dat burgemeester Ahmed Aboutaleb het ambassadeurschap van de Rotterdamse Ondernemersprijs aanvaard heeft. Burgemeester Aboutaleb: “Ondernemers zijn gedreven, hebben durf en oog voor zaken; ze zijn de motor van onze economie. Maar al te vaak zijn ze ook bescheiden over wat ze bereikt hebben. Die nuchterheid is typerend voor onze regio, maar de verhalen en ervaringen van deze ondernemers zijn inspirerend en verdienen het gehoord en beloond worden. Daarvoor is de Rotterdamse Ondernemersprijs!”

abou

AHMED ABOUTALEB - Ambassadeur

Burgemeester van Rotterdam
mai

MAI ELMAR - Voorzitter & jurylid

directeur Cruise Port Rotterdam, eigenaar MPI
harald

HARALD SWINKELS - Bestuurslid & Jurylid

Oprichter Nederlandse Energiemaatschappij Winnaar ROP 2014
walter

WALTER PETERI - Bestuurslid & Jurylid

Eigenaar en directeur Quooker Winnaar ROP 2008
Peter Goedvolk web

PETER GOEDVOLK - Bestuurslid & Jurylid

Ondernemer, eigenaar van COUNT
welie

TON VAN WELIE - Bestuurslid & Jurylid

CEO Ortec Finance bv - Winnaar ROP 2012
Hans Scheffer web

HANS SCHEFFER - Jurylid

(Mede) Eigenaar Hello Print - Winnaar ROP 2018
sascha

SASCHA MARCUS - Directeur

Eigenaar Touchpoint