Michael Heerkens & Hans Scheffer

Helloprint is Europa’s snelst groeiende online print platform met activiteiten in 8 landen. Bedrijven en consumenten bestellen op het platform hun bedrukte- en gedrukte producten en hebben keuze uit tienduizenden producten. De jonge Rotterdamse onderneming print niets zelf. Aan de achterkant van het platform zijn honderden internationale print producenten verbonden die producten via Helloprint aanbieden. De onderneming wordt hiermee ook wel “de Booking.com” van de print industry genoemd.

Hans Scheffer van Helloprint (Rotterdam): “Rotterdam en Helloprint zijn onlosmakelijk verbonden. “Van niets iets bouwen”, “vallen en weer opstaan” en “continue vernieuwen” zijn de kernwaarden die we delen met onze prachtige stad. Genomineerd worden voor de ondernemersprijs is voor ons team daarom de mooist denkbare bekroning op onze groei en een blijk naar onze internationale partners hoe belangrijk onze regio is.”

Meer informatie over Helloprint op de website!

Stijn Koster

i3D.net levert Performance Hosting aan game-ontwikkelaars en de sectoren onderwijs, e-commerce en telecom. Het bedrijf heeft haar wortels in de gaming-industrie. Wekelijks maken tientallen miljoenen gamers gebruik van de console, mobile en PC games die wereldwijd op het i3D.net platform zijn ondergebracht. De performance lat in de gaming-industrie ligt hoog. Deze hoge mate van performance, in combinatie met de wereldwijde aanwezigheid stelt i3D.net in staat om ook zakelijke klanten op het hoogste niveau te bedienen.

Stijn Koster van i3D.net (Capelle a/d IJssel): “Sinds de oprichting van i3D.net in 2002 groeit ons bedrijf al 15 jaar in omzet en impact. Onze naam zal men niet snel kennen, maar samen met onze klanten bedienen wij dagelijks tientallen miljoenen bezoekers wereldwijd. Ik voel mij vereerd en trots te zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs, een grote erkenning voor ons werk.”

Meer informatie over i3D.net op de website!

Arthur Nederlof & Arnoud Munneke

VANAD Group helpt grote en kleine bedrijven met het optimaliseren van hun customer experience. Van het volledig of gedeelte overnemen van een klantcontact afdeling, het begeleiden van verander trajecten, het optimaliseren van processen op basis van business analytics en met de nieuwste technologieën tot het opleiden van medewerkers. VANAD neemt het totale traject uit handen om er voor te zorgen dat klanten zich bezig kunnen houden met hun core business en zich daarnaast onderscheiden in hun markt.

Arthur Nederlof en Arnoud Munneke van VANAD Group (Capelle a/d IJssel): Alleen al de nominatie voor de ondernemersprijs is voor ons een bevestiging dat we door het harde werken en de grensverleggende keuzes die we maken op de juiste manier bezig zijn en dit gewaardeerd wordt door mede ondernemers. Daar zijn wij ontzettend trots op!”

Meer informatie over VANAD Group op de website!

Publieksstem

Hoe werkt de publieksstem? Bekijk het filmpje.

Klik op het logo en op druk vervolgens op de stem button.

United Themes Shortcode Plugin

Welk bedrijf zou volgens u de Rotterdamse Ondernemersprijs moeten winnen?
STEM