Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs
Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs

De Rotterdamse Ondernemersprijs is al meer dan 33 jaar een gerespecteerde activiteit in de regio Rotterdam. In 2014 nam Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs de organisatie van het evenement over van de initiatiefnemers Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam. Met het overnemen van deze jaarlijkse competitie blijft het mogelijk om ondernemers in onze regio te belonen voor goed ondernemerschap. Daarnaast inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied. Daarbij spelen de genomineerden en winnaars van de ondernemersprijs een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor ondernemend Rotterdam en leveren een sterke bijdrage aan het imago van de regio.

De bestuurs- en juryleden zetten zich samen met de partners en vrienden in om de Rotterdamse Ondernemersprijs jaarlijks te organiseren en op onafhankelijke en objectieve wijze de beste ondernemer van de regio te kiezen.


AMBASSADEUR AHMED ABOUTALEB
Zoals gezegd is de Rotterdamse Ondernemersprijs is een gerespecteerd event in onze regio. Trots zijn wij dan ook dat burgemeester Ahmed Aboutaleb het ambassadeurschap van de Rotterdamse Ondernemersprijs aanvaard heeft. Burgemeester Aboutaleb: “Ondernemers zijn gedreven, hebben durf en oog voor zaken; ze zijn de motor van onze economie. Maar al te vaak zijn ze ook bescheiden over wat ze bereikt hebben. Die nuchterheid is typerend voor onze regio, maar de verhalen en ervaringen van deze ondernemers zijn inspirerend en verdienen het gehoord en beloond worden. Daarvoor is de Rotterdamse Ondernemersprijs!”

AHMED ABOUTALEB

Ambassadeur


Burgemeester
van Rotterdam
.

Mai Elmar

Voorzitter & jurylid

directeur Cruise Port Rotterdam, 
eigenaar MPI

Harald Swinkels

Bestuurslid & Jurylid

Oprichter
Nederlandse Energiemaatschappij
Winnaar ROP 2014

Walter Peteri

Bestuurslid & Jurylid

Eigenaar en directeur

Quooker 
Winnaar ROP 2008

Jos van der Vegt

Bestuurslid & Jurylid
.
Ondernemer,
Ex-voorzitter KVK Rotterdam
.
.

Ton van Welie

Bestuurslid & Jurylid

CEO Ortec Finance bv

Winnaar ROP 2012


Edwin Noordermeer

Jurylid

(Mede) Eigenaar
Tuinderij Vers

Winnaar ROP 2017

Sascha Marcus

Directeur 
.
Eigenaar Touchpoint
.
.
.