Genomineerden ROP 2017

Aldowa is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen gevelbekleding voor gebouwen en infraprojecten. Zij ontwerpen en engineren de gevelbekleding samen met architecten, produceren de panelen op maat op eigen productielocatie en monteren de panelen in het veld. Kenmerkend voor Aldowa is de Semco-achtige bedrijfsorganisatie. 

Eigenaren Allard Droste, Jan Boom en Alwin Versluis: “Megatrots zijn we dat we genomineerd zijn voor deze prestigieuze prijs. Geweldig dat hard werken, geluk, teamwork en geloven in dromen ons hier brengt. Maar eigenlijk moeten onze medewerkers hier staan; want zij zijn de Rotterdamse handen die onze producten hier in Rotterdam maken. Zij horen op dit podium!
 

Stem op Aldowa


Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit. Zij leveren aan de groothandel, toonaangevende supermarkten en foodservices een ruim assortiment producten. Kwaliteit, innovatie, gezondheid, smaak en gemak voor de klant staan hoog in het vaandel.

Eigenaren Edwin Noordermeer, Simone Varekamp van Vliet en Rob Witmer : “We zijn heel trots op de waardering voor onze prestaties van een onafhankelijke jury. Afgelopen jaren werden gekenmerkt door pieken en dalen, maar steeds zetten we de schouders er weer onder. Alle lof voor onze medewerkers. We kunnen het, we weten wat we doen en we gaan ervoor!
 

Stem op Tuinderij Vers


WeAreReasonable People ontwikkelt innovatieve internettoepassingen en software prototypes in de vorm van apps, dashboards en robots. Samen met marktleiders en innovatieleiders werken zij aan uitdagingen als smart ports en smart cities. Bij WeAreReasonable People werken mensen uit 20 verschillende landen. 

Mede-oprichter Auke Ferwerda“Het is geweldig om erkenning van je eigen stad te krijgen voor wat je doet. Dat maakt deelnemen aan deze prijs persoonlijker dan deelnemen aan welke prijs dan ook. Maar voor het halen van onze resultaten zijn onze medewerkers en hun expertise onontbeerlijk. We zijn trots dat ze er voor gekozen hebben met ons te werken.”
 

Stem op WARP

 

 

 

 

 

Onze vrienden & partners

Partners

                                                                             

 
Vrienden

                                           
                          


 

Media- & Netwerkpartners